10 decembrie 2009

Antonescu si Geoana in umbra esafoadelor



Antonescu este, pe de o parte, cea mai jalnica figura PNL-ista. Dupa el, la vreo 2 puncte diferenta, urmeaza Orban. Ma tem ca PNL-ul se va sparge in doua “aripi” si, cea mai viabila, va supravietui. Dar care este cea mai viabila? Intr-o tara normal ar fi aripa cea mai progresista, dar Romania nu e o tara normala (in sensul mediei, bineinteles).
Antonescu repeta greseala oportunista a lui Campeanu sau e doar dezorientat? Eu cred ca face cam ce il taie capul. Cred ca PNL-istii seriosi astepta sa se compromita total. Mi-aduc aminte cum i-a tras-o pe la spate lui Tariceanu pe cand era prim ministru pentru ca isi dorea sefia partidului. Acum vrea sa fie premier… Asta ar fi o gluma sinistra! Mi-aduc aminte cum l-a balacarit pe Geoana in primul tur: “demagog”, “mincinos”, “prostanac”, “ambasador al cosmarului”,  “maica Geoana”, “cel mai atletic declarator politic”, “politician de doi lei”  "produsul laboratoarelor", “bufon”, “ iepuras” sau “primul adjunct al lui Traian Basescu”. Si Geoana l-a pupat pe umar. Cariera politica a lui Geoana s-a terminat. Si cred ca si a lui Antonescu va avea aceeasi soarta. Si odata cu ei si sansa unor politicieni “altfel”. Pe langa greii din PNL si PSD, Geaona si Antonescu par doi tiriplici, doi oportunisti care, in prostia lor, nu au realizat ca sunt scosi la interval intr-o perioada in care clasa politica pare tot mai alienata, tot mai departe de realitate si nu stie cum sa isi mai prezerve imaginea.
Asteptam cu interes ca Mitrea si Nastase sa rupa gatul firav al lui Geoana. Va urma si Antonescu, daca nu cumva PNL-ul nu se va sinucide intrand la guvernare. Vazand ce se intampla in partidele din Romania, parca intelegem de ce sub Basescu nu sufla nimeni… Asa cum era, in PSD, pe vremea lui Iliescu.
Romani, dormiti linistiti, FMI vegheaza pentru voi. In timp ce la Bucuresti se ascut cutitele tocite in campanie. Dupa razboiul cu dusmanul de clasa, urmeaza razboiul fratricid. Macar de s-ar omori intre ei! :))))))


10 comentarii:

  1. Are vreo importanta ce o sa se mai intample? Stii ce mi-a raspuns cineva care l-a votat pe Basescu, atunci cand i-am cerut motivul optiunii: De fun! Pun pariu ca numarul inconstientilor care au avut aceasta motivatie e majoritar.

    Imi doresc ca aceasta tara sa se duca fix in cap, vom ajunge cu totii plugari si astfel vom relansa agricultura.

    Imi doresc doar sa am injugat la plugul meu un dobitoc special, Diaspora Imbecilus.

    Brazda'ngusta si adanca, cetateni! Lucrati pamantul cu spor si nu uitati ca iarna nu-i ca vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diaspora imbecilus, hahaha - trebuie adaugat in Atlasul de mitocanie urbana :) si mai sunt de parere ca cei din diaspora n-ar trebui sa voteze deloc.

    PS:Am o vaga presimtire ca postacul pdl detinator al acestui blog locuieste tot in diaspora, ca altfel nu inteleg felul distorsionat de perceptie al realitatii (sper ca doar motivul asta e de vina si nu alte probleme)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vad legatura cu... prefectura. Semn clar ca una intelegeti si alta votati:) Din categoria "hai sa ne aflam in treaba"...

    RăspundețiȘtergere
  4. opa, s-a atacat un exemplar de Diaspora Imbecilus... unde scrie ba ca trebuie sa comentam la subiect, din categoria "ne aflam in rahat si prefectura se piaptana"... siktir magare, noi stim ce am votat, tu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bah, labagiilor, daca tot va pricepeti atat de bine la muie, n-o mai dati anonima.

    RăspundețiȘtergere
  6. e clar, aveam dreptate, esti pdlista...ne pare rau, fiind labagii nu ne pricepem prea bine la muie, asa ca trebuie sa o dam anonima... nu suntem noi muisti de frunte ca pdl-ul, dar laba ne iese bine, mai ales pe dreapta... hai fie, daca puneti voi gurita, invatam cum e si cu muia... si ne semnam :))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. si asa o sa va aflati si voi in treaba, o sa aflati legatura cu prefectura si o s-o zguduiti si voi cu succes, pe a noastra evident... musai sa o apucati cu stanga!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si iata cum quod erat faciendum ni-l releva si e quod erat demonstrandum. Noi am zice, neaos, ajunge un par la un car de oale… goale!

    RăspundețiȘtergere
  9. exprimarea-ti este la fel de alambicata precum privirea ilustrului vostru conducator... probabil iti este mintea la vreun gangbang, de tragi la par, maciuca... scumpa mea, cred ca o manutza e suficienta pentru o caruta de oale... evident ca goale!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iacătă că Jioană s-a dus, dar Antonov încă mai stă (doarme?) în fruncea peneleului...
    50-50!

    RăspundețiȘtergere